BORREL OF EVENT

Een bedrijfsborrel, verjaardag of een complete afhuur? Met totaal 250 m²  gevuld met authentieke Art Deco, 15 tapkranen, goede wijnen & funky cocktails is Café Kuyl de perfecte plek voor bedrijfsborrels of een private party. Onze area’s zijn apart af te huren. Het menu is geschikt voor zowel shared dining als diner. Liever een op maat gemaakt menu? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Menu

SPREUKENZAAL

MONUMENTAAL & HISTORISCH

Onze spreukenzaal is monumentaal, 40 m² en geschikt voor groepen van 10 tot 50 personen. Deze ruimte is af te sluiten middels een gordijn en beschikt over een TV scherm voor presentaties of vergaderingen. De spreukenzaal is te gebruiken voor verschillende doeleinden. Het is de perfecte plek voor een borrel, verjaardagsfeestje, meeting of workshop.

Mail ons voor meer info

GROTE ZAAL

ART DECO & MODERNE KUNST

De grote zaal, ons restaurant gedeelte is  210 m² , is geschikt voor grote  groepen en heeft een capaciteit van 160 zitplekken. De zaal is ook deels af te huren voor kleinere groepen. Ons restaurant biedt talloze mogelijkheden om een event te hosten. We bieden de mogelijkheid om ons restaurant inclusief terras en spreukenzaal compleet af te huren. Ons meubilair is grotendeels verplaatsbaar, waardoor we in de ruimte een compleet andere setting kunnen creëren.

Mail ons voor meer info